DUMANDAĞ SEÇİM ÖNCESİ ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR.

DUMANDAĞ SEÇİM ÖNCESİ ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR.

1 Nisan Pazar günü gerçekleştirilecek olan Elazığ Ticaret Borsası seçimleri öncesinde Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ ve ekibi Kovancılar ilçesindeki üyeleri ziyaret ederek istişarelerde bulundular.

Kovancılar esnafları Başkan Dumandağ'ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, bizler başkanımızı uzun yıllardır tanıyoruz, hayırsever kişiliği ve ticaret borsamızı bölge borsası olma yolunda yaptığı çalışmaları yakından takip ediyoruz, bugün Başkanımız Dumandağ'ın ziyareti bizleri son derece memnun etmiştir, kendisine seçimler öncesinde başarılar diliyoruz, dediler.

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ Kovancılar ilçe ziyaretinin ardından yaptığı değerlendirmede ; Bugün Kovancılardaki üyelerimizi ziyaret ederek sohbet ettik, biz Ticaret Borsası olarak üyelerimizin sıkıntılarını biliyor ve bu sıkıntılarımızı her fırsatta en üst düzeyde dile getiriyoruz, çözüme kavuşan önemli meselelerimizle ilgili üyelerimizin memnuniyetlerini dile getiriyorlar ve bu durumda bizleri mutlu ediyor, bir işte samimiyet olmazsa inanın bir fayda alamaz ve kalıcı olamazsınız, esnaflarımız bizim samimiyetimizi ve duruşumuzu bizlerde onların samimiyetini biliyoruz, bize bugün destekleri ile moral veren yanımızda durarak bizlerle beraber hareket eden tüm Kovancılar esnaflarımıza ve üyelerimize teşekkür ediyorum dedi.

Başkan Dumandağ, Kovancılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Özdoğan'ı da ziyaret ederek bir süre sohbet ettiler.Başkan Dumandağ Kovancılarda İl Genel Meclis Başkanı  Metin Baki Ölçücü ile de bir araya gelerek esnaflarla birlikte yorgunluk çayı içtiler.

Başkan Duamandağ ve ekibi daha sonra Elazığ şehir merkezinde bulunan Ticaret Borsası üyelerini de ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler vererek, sohbet ettiler.

Başkan Dumandağ ve ekibini son derece sıcak karşılayan Ticaret Borsası üyeleri, seçimlerin şehrimize hayırlı olmasını dileyerek Başkan Mehmet Ali Duamndağ'a başarılar dilediler.

 

SUBSCRIBE TO MAIL LIST

Subscribe to our mailing list to get immediate information about the latest developments.

CONTACT INFORMATION

Tel: 0(424) 238 64 06
Fax: 0(424) 218 49 04
Email: [email protected]

Elazig Commodity Exchange
Çarşı Mahallesi Hacı Hayri Caddesi No 11/P-7 Merkez/Elazığ