ELAZIĞ VALİSİ ÇETİN OKTAY KALDIRIM VE BAŞKAN DUMANDAĞ KARAKOÇAN'DA BİR DİZİ ZİYARETLERDE BULUNDULAR...

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım ile birlikte Karakoçan'da bir dizi incelemelerde bulundu .

Borsa Başkanı Dumandağ ile Vali Kaldırım'ın ilk durakları Kaymakamlık oldu, burada Karakoçan Kaymakamı ve Belediye Başkanı  Mehmet Kocabey ile bir araya gelen Vali Kaldırım ve Başkan Dumandağ ilçede yapılan çalışmalarla ilgili Kaymakam Kocabey'den bilgiler aldılar.

Daha sonra şehir meydanında vatandaşlarla bir araya gelen Vali Kaldırım ve Başkan Dumandağ vatandaşlarla bir süre sohbet ederek, ülke meseleleri ve yerelde Karakoçan ile ilgili istişarelerde bulundular.

 

Vatandaşlarla Karakoçan'da yeni hizmet vermeye başlayan Karakoçan Devlet Hastanesi'nin verdiği hizmetler ile ilgili açıklamalarda bulunan vali Kaldırım, vatandaşımıza sağlık alanında en kaliteli hizmeti veriyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz dedi.

14 Mart Tıp Bayramı nedeni ile daha sonra Karakoçan Devlet Hastanesini ziyaret eden Başkan Dumandağ ve Vali Çetin Oktay Kaldırım, burada hastanede yatan vatandaşları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler ve 14 Mart Tıp Bayramı nedeni ile Karakoçan Devlet Hastanesinde görev yapmakta olan doktorların Tıp Bayramını kutladılar.

Karakoçan'da Elazığ Ticaret Borsası üyelerini de ziyaret eden Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, burada yaptığı açıklamada; Bizler üyelerimizin kurumumuzdan daha rahat hizmet alabilmeleri  için tüm imkanlarımızı seferber ettik, vatandaşlarımızın Elazığ'a gelmeden işlemlerini Karakoçan'da rahatlıkla halledebilmeleri için açmış olduğumuz temsilciliğimiz bu anlamda hem zaman ve hem de yapılan ulaşım masraflarını  ortadan kaldırmış oldu, bugün Karakoçan'da üyelerimizle bir araya gelerek ve kendilerini iş yerlerinde ziyaret ederek , yapılan çalışmaları ve kendilerinin bizden beklentileri noktasında istişare etme fırsatı bulduk, Sayın Valimize her fırsatta yanımızda olması ve bizlere verdiği destekten dolayı huzurlarınızda bir kere daha teşekkür ediyorum, dedi.    

 

 

SUBSCRIBE TO MAIL LIST

Subscribe to our mailing list to get immediate information about the latest developments.

CONTACT INFORMATION

Tel: 0(424) 238 64 06
Fax: 0(424) 218 49 04
Email: [email protected]

Elazig Commodity Exchange
Çarşı Mahallesi Hacı Hayri Caddesi No 11/P-7 Merkez/Elazığ