AB PROJESİ KURSİYERLERİMİZE FIRAT ÜNİVERSİTESİ İŞBİRLİĞİ İLE "SÜT SIĞIRI YETİŞTİRİCİLİĞİ VE BESLENMESİ" SERTİFİKA EĞİTİMİ VERİLDİ

Borsamız tarafından yürütülmekte olan "İstihdam ve Girişimcilik Amaçlı Uzmanlaşmış Mesleki Eğitim ve Uygulama Merkezi Projesi" kapsamında eğitim gören kursiyerlerimize bir sertifika eğitimi de Fırat Üniversitesi ile işbirliği çerçevesinde Fırat Üniversitesi Tarım ve Hayvancılık Araştırma Merkezi'nde (TAHAM) "Süt Sığırı Yetiştiriciliği ve Beslenmesi" konusu altında verildi. Eğitim sonrasında Elazığ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı M.Ali DUMANDAĞ ve Fırat Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Kutbeddin DEMİRDAĞ'IN katılımı ile Sertifika Töreni düzenlenerek kursiyerlere sertifikaları takdim edildi.

Sertifika Töreni öncesi konuşma yapan Elazığ Ticaret Borsası Başkanı M.Ali DUMANDAĞ, “Gerek yürütmekte olduğumuz AB Projesi gerekse de üzerinde çalıştığımız tüm proje ve platformlarda Fırat Üniversitesi Rektörü Sayın Prof.Dr.Kutbeddin DEMİRDAĞ'ın daima desteğini gördük. Bu nedenle kendisine ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Bugünde Borsamız tarafından yürütülmekte olan ve yaklaşık 8 aydır eğitim gören "İstihdam ve Girişimcilik Amaçlı Uzmanlaşmış Mesleki Eğitim ve Uygulama Merkezi Projesi" kursiyerlerimize Fırat Üniversitesi işbirliği ile Fırat Üniversitesi Tarım ve Hayvancılık Araştırma Merkezi'nde "Süt Sığırı Yetiştiriciliği ve Beslenmesi" konulu eğitim gerçekleştirildi. Ben öncelikle bu eğitimlerin ve projemizin kursiyerlerimize hayatlarında başarılar getirmesini temenni ediyor ve buradaki programı organize eden başta Fırat Üniversitesi Tarım ve Hayvancılık Araştırma Merkezi Müdürü Prof.Dr.Necmi Özdemir ve Merkez çalışanlarına ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Daha sonra konuşma yapan Fırat Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Kutbeddin DEMİRDAĞ ise, “Sayın Başkanım M.Ali DUMANDAĞ’ın da belirttiği gibi Elazığ Ticaret Borsası ile birçok platformda yürüttüğümüz çalışmalara bir yenisini ekledik. DAP Projesi kapsamında oluşturmuş olduğumuz Tarım ve Hayvancılık Araştırma Merkezimizde bugünde Ticaret Borsası tarafından yürütülen İstihdam ve Girişimcilik Amaçlı Uzmanlaşmış Mesleki Eğitim ve Uygulama Merkezi Projesi kursiyerlerini ağırladık. Bu eğitimin kursiyerlerimize faydalı olmasını temenni ediyor bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından eğitime katılan kursiyerlere Sertifikaları takdim edildi.

  

  

SUBSCRIBE TO MAIL LIST

Subscribe to our mailing list to get immediate information about the latest developments.

CONTACT INFORMATION

Tel: 0(424) 238 64 06
Fax: 0(424) 218 49 04
Email: [email protected]

Elazig Commodity Exchange
Çarşı Mahallesi Hacı Hayri Caddesi No 11/P-7 Merkez/Elazığ