ELAZIĞ TİCARET BORSASI AB PROJESİ KAPSAMNIDAKİ ÖĞRENCİLERİN ÖDEMİŞ TİCARET BORSASI VE TİRE SÜT KOOPERATİFİNE ZİYARETİ...

ELAZIĞ TİCARET BORSASI AB PROJESİ KAPSAMNIDAKİ ÖĞRENCİLERİN

ÖDEMİŞ TİCARET BORSASI VE TİRE SÜT KOOPERATİFİNE  ZİYARETİ...

Elazığ Ticaret Borsası  İstihdam ve Girişimcilik Amaçlı Uzmanlaşmış Mesleki Eğitim Ve Uygulama Merkezi Projesi kapsamındaki eğitim gören kursiyerlerimizin bir hafta sürecek olan uygulama gezisinde bir takım teknik ziyaretlerde bulundu.

Bu ziyaretler arasında Ödemiş Ticaret Borsası ziyaret edilerek, Ödemiş ilçesinde bulunan ve  hayvancılık alanında faaliyet gösteren  Aka Pamuk Tekstil Hayvancılık Ltd. Şti, İzmir Damızlık Birliği Ödemiş Şubesi, Rıfat ERİŞ hayvancılık işletmesi vb. işletmeleri gezilerek bilgi ve görüş alışverişinde bulundular . 

Elazığ Ticaret Borsası  İstihdam ve Girişimcilik Amaçlı Uzmanlaşmış Mesleki Eğitim Ve Uygulama Merkezi Projesinin kursiyerleri daha sonra İzmir'in Tire ilçesindeki Tire Süt Mahsulleri Tarımsal Kalkınma Kooperatifine ziyarette bulundular. Tire Süt Kooperatifi Başkanı Mahmut Eskiyörük'ün kursiyerlere yaptığı tanıtım toplantısında kooperatif ve kooperatifleşme süreçlerini anlatarak, Tire ve yurtiçinde  gerçekleştirdikleri hizmetleri, planlanan projeleri ve günümüz tarım ekonomi politikası hakkında bir takım bilgilendirmelerde bulundu. Kursiyerlerimiz daha sonra kooperatife bağlı silaj paketleme tesisi , süt ve süt ürünleri üretim tesislerini ziyaret ederek kooperatifin hizmetlerinin ve ürünlerini inceleme fırsatı buldular.

Elazığ Ticaret Borsası Gelen Sekreteri Murat Çiçek Kursiyerlerimizi ağırladıkları için Ödemiş Ticaret Borsası Genel Sekreteri Ali Öz ve Tire Süt Kooperatifi Başkanı Mahmut Eskiyörük'e teşekkür etti.

 

 

 

SUBSCRIBE TO MAIL LIST

Subscribe to our mailing list to get immediate information about the latest developments.

CONTACT INFORMATION

Tel: 0(424) 238 64 06
Fax: 0(424) 218 49 04
Email: [email protected]

Elazig Commodity Exchange
Çarşı Mahallesi Hacı Hayri Caddesi No 11/P-7 Merkez/Elazığ