GIDA TARIM VE HAYVANCILIK FUARI'NIN AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

GIDA TARIM VE HAYVANCILIK FUARI'NIN AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

 

Elazığ'da bu yıl birincisi düzenlenen ''Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı'' ziyarete açıldı. Fuarın açılış törenine, Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım , Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz , Ak Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı ,Ak Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan,  Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Bitkisel Üretim Genel Müdür Yardımcısı Resul Durmaz, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Turan Karahan çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi ve davetli katıldı.

 

Elazığ Ticaret borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ yaptığı konuşmada fuarın Elazığ için önemine işaret ederek şunları söyledi;

Öncelikle ülkemiz ve ilimiz için çok büyük önem arz eden tarım ve hayvancılığı ön plana çıkaran bu fuarın düzenlenmesinde bizlere ön ayak olan sayın valimize çok teşekkür ediyorum.

Ayrıca Elazığ Belediyemize Tarım İl Müdürlüğümüze Ticaret ve Sanayi Odamıza Kosgeb müdürlüğümüze ziraat odamıza da değerli katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum

İlimizde fuar çalışmaları zaman zaman gerçekleşmekle birlikte her fuar ve benzeri çalışmada gündeme gelen şehrimize kalıcı bir fuar alanı kazandırılması meselesi yakın bir zamanda fiili olarak hayat bulacaktır, şehrimize kalıcı fuar alanı kazandırılması noktasında da emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.

Tarım ve hayvancılık şehrimizin öncelikleri arasındadır, bizler ve çok değerli katılımcılar bugün tarım ve hayvancılık alanında gerçekleşen yenilikleri ve modernizasyon çalışmalarını görme bir arada istişare etme şansını bulacağız, Elazığ Ticaret Borsası olarak biz her zaman gelişim ve değişimin yanında ve destekçisi olduk, bu konuda sayın valimiz bizim en büyük destekçimizdir. Ben bu vesile ile kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum.

Değerli misafirler bugün sizlere sayın valimizin de müsaadesi ile bir müjde vermek istiyorum.

Sayın valimizin destekleri ile şehrimize ihtisasa dayalı besi organize sanayi bölgesini kazandırmak için çalışmalarımız devam etmektedir, bu projemiz ilimiz ve bölgemiz için çok önemlidir. Bu konuda ki destek ve gayretli çalışmalarından dolayı sayın valimize tekrar teşekkür ediyor, tarım gıda ve hayvancılık fuarının hayırlı olmasını temenni ediyorum, dedi.

SUBSCRIBE TO MAIL LIST

Subscribe to our mailing list to get immediate information about the latest developments.

CONTACT INFORMATION

Tel: 0(424) 238 64 06
Fax: 0(424) 218 49 04
Email: [email protected]

Elazig Commodity Exchange
Çarşı Mahallesi Hacı Hayri Caddesi No 11/P-7 Merkez/Elazığ