ELAZIĞ TİCARET BORSASI ULUSAL KADIN GİRİŞİMCİLİK KONGRESİNE KATILDI...

 ELAZIĞ TİCARET BORSASI ULUSAL KADIN GİRİŞİMCİLİK KONGRESİNE KATILDI...  

Bingöl’de gerçekleştirilen Ulusal Kadın Girişimciliği Kongresi’ne Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile birlikte çok sayıda bölge oda ve borsa başkanı ile kadın girişimciler kurulu başkanları katıldı. Elazığ Ticaret Borsası Mehmet Ali Dumandağ, Kongreye Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan,, Elazığ TSO ile Elazığ Ticaret Borsası Meclis Üyeleri ile Elazığ Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nuran Tekocak’ta katılarak Elazığ’ı temsil ettiler. 

Kongrenin açılış konuşmasını yapan TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu, nüfusun yarısını oluşturan kadınların, ekonomik yaşamın içinde olması gerektiğini ifade ederken, “Zenginleşmemizin önündeki en büyük engel bu. Kadınların ekonomiye aktif olarak katılması gerekiyor.

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ; bu kongrenin Bingölde olması doğu anadoludaki girişimci ruhlu kadınlar için çok faydalı olduğunu ifade etti. Bu Kongrede Sayın Gümrük ve Ticaret Bakanımız Bülent Tüfenkçi, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile görüşme fırsatımız oldu.

 

SUBSCRIBE TO MAIL LIST

Subscribe to our mailing list to get immediate information about the latest developments.

CONTACT INFORMATION

Tel: 0(424) 238 64 06
Fax: 0(424) 218 49 04
Email: [email protected]

Elazig Commodity Exchange
Çarşı Mahallesi Hacı Hayri Caddesi No 11/P-7 Merkez/Elazığ