POLİS TEŞKİLATININ 172. YILDÖNÜMÜ KUTLU OLSUN

Elazığ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Dumandağ Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 172. yıldönümü nedeni ile bir mesaj yayınladı.Başkan Dumandağ'ın mesajı şöyle ;

Toplumsal huzurumuzun sağlanması amacıyla büyük bir özveri ile çalışan Türk Polis Teşkilatımızın 172. Kuruluş Yıldönümü’nü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Emniyet Teşkilatı, toplumda huzuru ve düzeni sağlama, vatandaşın can ve mal güvenliğini koruma, hukuk nizamını ve insan haklarını kollama gibi çok önemli ve hayati görevleri üstlenmiştir.

Emniyet teşkilatımız bir yandan organize suçlar,  hukuk dışı örgütlenmelerle mücadele ederken diğer yandan da ülkemizin doğusunda bölge haklına zulmeden, zalimce yıkım ve tahribat yapan hain terör örgütü ile kararlı bir mücadele sürdürmektedir. Bu noktada Emniyet Teşkilatımız, Jandarmamız ve Türk Silahlı Kuvvetlerimiz büyük fedakârlıkla görevlerini yerine getirmektedir.

Emniyet teşkilatımız, Anayasa ve kanunlardan aldığı yetki ve milletimizden aldığı büyük güçle kamu düzeninin temini ve insan haklarının korunması için büyük azim ve kararlılıkla görevini yapmaya devam etmekte, bu uğurda şehitler vermekte, gazilerimiz olmaktadır.

Milletimizin huzur ve güven içerisinde hayatını sürdürebilmesi için polisimizin tek başına görevini yerine getirmesi yeterli değildir. Kamu düzeninin sağlanması, Kanunların uygulanması, toplumda huzurun ve güvenin sürdürülmesi için vatandaşlarımıza da önemli görevler düşmektedir. Milletimizin vatan sevgisi, insan sevgisi, inanç değerleri, sağlam iradesi, her tür yanlışı, her tür provokatif eylemi, her tür tahriki bertaraf edecek bir kaynaktır.

Memnuniyet ile ifade etmek isterim ki bugün Elazığ, Emniyet ve Jandarma Teşkilatlarımızın üstün gayretleri, fedakâr ve cefakâr çalışmaları neticesinde ülkemizin en huzurlu illerinden biri haline gelmiştir.

Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, vatandaşlarımızın huzur ve esenliği için en değerli varlıkları olan canlarını feda etmekten kaçınmayan aziz şehitlerimizi rahmetle ve minnetle, kahraman gazilerimizi şükranla anar; halen görevi başında olan polislerimize, fedakârca yürüttükleri güvenlik hizmetinden dolayı teşekkür eder, aileleri ile birlikte sağlıklı ve huzurlu uzun ömürler dilerim.

SUBSCRIBE TO MAIL LIST

Subscribe to our mailing list to get immediate information about the latest developments.

CONTACT INFORMATION

Tel: 0(424) 238 64 06
Fax: 0(424) 218 49 04
Email: [email protected]

Elazig Commodity Exchange
Çarşı Mahallesi Hacı Hayri Caddesi No 11/P-7 Merkez/Elazığ