‘İstihdam ve Girişimcilik Amaçlı Uzmanlaşmış Mesleki Eğitim Ve Uygulama Merkezi Projesi’ tanıtımı

Elazığ Ticaret Borsası, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Yazıkonak Belediyesi ve MASSAD’ın destekleriyle uygulanan İstihdam ve Girişimcilik Amaçlı Uzmanlaşmış Mesleki Eğitim Ve Uygulama Merkezi Projesi’ tanıtımı yapıldı.

‘İstihdam ve Girişimcilik Amaçlı Uzmanlaşmış Mesleki Eğitim Ve Uygulama Merkezi Projesi’ tanıtımı

 

Elazığ Ticaret Borsası, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Yazıkonak Belediyesi ve MASSAD’ın destekleriyle uygulanan İstihdam ve Girişimcilik Amaçlı Uzmanlaşmış Mesleki Eğitim Ve Uygulama Merkezi Projesi’ tanıtımı yapıldı. Gıda Teknolojisi, Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği, Ziraat, Muhasebe ve Halkla İlişkiler, İşletme Yönetmenliği ve Pazarlama, İş Sağlığı ve Güvenliği, Girişimcilik ile Bilgisayar eğitimin verileceği ve 160 gün sürecek proje kapsamında 50 kişinin ekonomik hayata aktif olarak dahil edilmesi sağlanacak. 

 

Elazığ Ticaret Borsası tarafından gerçekleştirilen bu tanıtım programına;  Vali Murat Zorluoğlu, AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, İl Emniyet Müdürü Doğan Cangül, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Elazığ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, kurum müdürleri, STK temsilcileri ve davetliler katıldı. 

 

Programda konuşan Mehmet Ali Dumandağ bu projeyi Avrupa birliğine kabul ettirmek için çok çalıştık ve verdiğimiz emeğin sonucunu aldık. proje ile aldığımız hibenin parasal değeri 228 bin Euro'dur. Proje ile Elazığ istihdamına katkı sağlayacağını umuyoruz.    Bu projenin  Sayın Cumhurbaşkanımız  Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı Çalışma Hayatına Milli Seferberlik çağrısına katkıda bulunacağımız için gurur duyuyoruz. 

 

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ konuşmasının devamında  öncelikle Elazığ Valisi Murat Zorluoğluna  ve diğer katılımcılara  bize verdiği desteklerden dolayı teşekkür ettiğini bu projenin hayırlara vesile olmasını dilediğini söyledi.

SUBSCRIBE TO MAIL LIST

Subscribe to our mailing list to get immediate information about the latest developments.

CONTACT INFORMATION

Tel: 0(424) 238 64 06
Fax: 0(424) 218 49 04
Email: [email protected]

Elazig Commodity Exchange
Çarşı Mahallesi Hacı Hayri Caddesi No 11/P-7 Merkez/Elazığ