BAŞSAVCI PİŞKİN VE SAVCI AYSAN BAŞKAN DUMANDAĞ'I ZİYARET ETTİLER.

Elazığ Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Bilgin Pişkin ve Cumhuriyet savcısı Musa Aysan Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ’ı ziyaret ettiler.

Elazığ Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Bilgin Pişkin ve Cumhuriyet savcısı Musa Aysan Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ’ı ziyaret ettiler.

Başsavcı Pişkin ziyarette yaptığı değerlendirmede Sayın Başkanımıza iade i ziyarette bulunup hem istişare edelim hemde umre dönüşü umresini hayırlı edelim istedik, dedi.

Başsavcı Pişkin Elazığ Ticaret Borsamızın çalışmalarını yakından takip ediyoruz , Elazığ’daki kurumlar arası istişare ve diyalog şehirlerin kalkınması için son dere önemlidir, sayın başkanımız ve yönetimine teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.

Elazığ ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ ise yaptığı değerlendirme de Elazığ Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Bilgin Pişkin ve Cumhuriyet Savcısı Musa Aysan’a teşekkür ederek , başsağlığı diledi.

Başkan Dumandağ geçtiğimiz süreçte yaşanan menfur saldırı sonucu şehit olan Savcı Mehmet Selim Kiraz’ın vefatı bizleri derinden üzmüştür,sizlere tüm adliye mensuplarına ve milletimize bir kez daha başsağlığı ve sabır diliyorum dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Dumandağ Başsavcı Pişkin ve Cumhuriyet savcısı Aysan’a Elazığ Ticaret Borsası’nın çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

 

SUBSCRIBE TO MAIL LIST

Subscribe to our mailing list to get immediate information about the latest developments.

CONTACT INFORMATION

Tel: 0(424) 238 64 06
Fax: 0(424) 218 49 04
Email: [email protected]

Elazig Commodity Exchange
Çarşı Mahallesi Hacı Hayri Caddesi No 11/P-7 Merkez/Elazığ