ETB YÖNETİMİ BAKAN YARDIMCISI ARZU VE MÜSTEŞAR YARDIMCISI TUNÇ İLE GÖRÜŞTÜ

Mehmet Ali Dumandağ ve yönetim kurulu üyeleri, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakan yardımcısı Kutbettin Arzu ve Tarım Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Hadi Tunç’u ziyaret ettiler.

Geçtiğimiz günlerde Elazığ Ticaret Borsası’nın akredite belgesini takdim töreni için Ankara’ya giden Elazığ Ticaret Borsası başkanı Mehmet Ali Dumandağ ve yönetim kurulu üyeleri, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakan yardımcısı Kutbettin Arzu ve Tarım Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Hadi Tunç’u ziyaret ettiler.
İlk olarak Tarım Bakan yardımcısı Kutbettin Arzu’yu ziyaret eden Başkan Mehmet Ali dumandağ, Başkan Vekili Mustafa Uymaz ve Genel sekreter Murat Çiçek Bakan Yardımcısı Arzu’ya Elazığ ve Bölge besiciliğinin sorunlarını içeren bir dosya takdim ettiler.
Tarım Bakan Yardımcısı Kutbettin Arzu’yu ziyareti sırasında bir değerlendirme yapan Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ; sayın Bakanımıza Elazığ ve bölgenin hayvancılık sektörü ile alakalı ve yatırımcıların sorunlarını kendilerine her zaman rahat bir şekilde iletiyoruz, sayın Bakan Yardımcımız sağolsun  kendisine ilettiğimiz her konu ve sorunla yakından ilgilenerek desteğini hissettiriyor, bu sebeple ben kendisine bir kez daha teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.
Tarım Bakan Yardımcısı Kutbettin Arzu ise Elazığ heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Elazığ Ticaret Borsası’nın çalışmalarını takip ediyoruz, sayın Başkan Mehmet Ali Dumandağ bey ve ekibi şehirde hayvancılık alanında  önemli çalışmalara imza atıyorlar, bizlerde bize ilettikleri her konuda bakanlığımızın verdiği yetkiler doğrultusunda tarım ve hayvancılık sektörünün sorunlarına çözüm üretmeye devam ediyoruz dedi.
Başkan Dumandağ, Başkanvekili Mustafa Uymaz , yönetim kurulu üyesi Recep Polatcan, Elazığ Hayvan Ürünleri Organize Sanayi Bölge Başkanı Necmettin Arslan genel Sekreter Murat Çiçek daha sonra Elazığlı hemşehrimiz Müsteşar Yardımcısı Hadi Tunç’u ziyaret ettiler.
Başkan Dumandağ, sayın Müsteşarımızı her ziyaretimizde kendisine ilettiğimiz tüm meselelerle ilgili hızlı çözüm bulunması noktasındaki gayretleri bizleri son derece memnun etmiştir, kendisine bundan sonraki süreçte yapacağı çalışmalarda başarılar diliyorum dedi.
Tarım Bakanlığı müsteşar yardımcısı Hadi Tunç’ta Başkan dumandağ ve Elazığ heyetinin ziyaretinden dolayı teşekkür ederek , Elazığ Ticaret Borsası yaptığı çalışmalarla takdir ettiğimiz bir sivil toplum kuruluşumuz Başkanımız nezdinde yönetim ve tüm çalışanlarını tebrik ediyorum dedi.
KARAKOÇANLI GENÇLER BAŞKAN DUMANDAĞ'I ZİYARET ETTİ.
Ayrıca , Karakoçan Ak Parti Gençlik kolları üyeleri  Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ’ı ziyaret ederek Ticaret Borsasının çalışmaları hakkında bilgiler aldılar.
Başkan Dumandağ , Karakoçanlı gençlere hayatından kesitler anlatarak gençlik döneminde insanların daha verimli olduğunu belireterek, gençlerin geleceğe emin adımlarla yürümeleri gerektiğini söyledi.
 

SUBSCRIBE TO MAIL LIST

Subscribe to our mailing list to get immediate information about the latest developments.

CONTACT INFORMATION

Tel: 0(424) 238 64 06
Fax: 0(424) 218 49 04
Email: [email protected]

Elazig Commodity Exchange
Çarşı Mahallesi Hacı Hayri Caddesi No 11/P-7 Merkez/Elazığ