DUMANDAĞ,GÜRBÜZ,ACAR VE KARAHAN'I ZİYARET ETTİ.

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Başkan Vekili Mustafa Uymaz ,Yönetim Kurulu Üyeleri İsmet Bay ve Mustafa Demir ile birlikte bazı ziyaretlerde bulundu.

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Başkan Vekili Mustafa Uymaz ,Yönetim Kurulu Üyeleri İsmet Bay ve Mustafa Demir ile birlikte bazı ziyaretlerde bulundu.

İlk olarak Tarım İl Müdürlüğü görevine vekaleten atanan İsmail Gürbüz’ü ziyaret eden Ticaret Borsası heyeti, Tarım İl Müdürlüğü görevine vekaleten atanan İsmail Gürbüz’e hayırlı olsun dileklerini iletti.

Ziyarette bir değerlendirme yapan Başkan Dumandağ;

Tarım ve hayvancılığın bölgenin kalkınmasında öncelik arzeden sektörler olduğunu belirterek, İl müdürlüğüne vekaleten atanan , Gürbüz’e yeni görevinde başarılar diledi.

Tarım İl Müdürü İsmail Gürbüz ise Başkan Dumandağ ve yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Elazığ Ticaret Borsası şu ana kadar hep uyum içerisinde ve temas halinde çalıştığımız bir kurumdu , bundan sonrada çalışmalarımıza bu doğrultuda devam edeceğiz diyerek teşekkürlerini iletti.

Dahan  sonra bir süre önce Gençlik Spor İl Müdürlüğü görevine yeniden atanan Sedt Acar ile bir araya gelen başkan Dumandağ ve yönetimi, Sedat Acar’a da yeni görevinde başarı dileklerini ilettiler.

Gençlik Spor İl Müdürü Sedat Acar ise, Başkan Dumandağ ve yönetimine  teşekkür ederek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ ve yönetimi son olarak Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) İl Koordinatörü Turan Karahan ile bir araya geldi.

Başkan Dumandağ,İl Koordinatörü sayın Karahan idaresinde ,Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu şehrimizde önemli çalışmalara imza atmışlardır, AB hibe fonlarının Elazığımıza kazandırılmasında büyük emek ve özverisi olan Sayın Turan Karahan başta olmak üzere tüm TKDK çalışanlarına teşekkür ediyorum dedi.

TKDK İl Koordinatörü Turan Karahan ise yaptığı değerlendirmede , geride bıraktığımız süre içerisinde Ticaret Borsamız ve çok değerli Başkanı ile sık sık bir araya gelip Elazığ’ın Tarım ve Hayvancılığı adına daha fazla neler yapabiliriz konusu üzerinde çok verimli bir şekilde yoğunlaştık, sayın Başkanımız ve yönetimi her zaman yanımızda oldular kendilerine çok teşekkür ediyorum dedi.

SUBSCRIBE TO MAIL LIST

Subscribe to our mailing list to get immediate information about the latest developments.

CONTACT INFORMATION

Tel: 0(424) 238 64 06
Fax: 0(424) 218 49 04
Email: [email protected]

Elazig Commodity Exchange
Çarşı Mahallesi Hacı Hayri Caddesi No 11/P-7 Merkez/Elazığ