TİCARET BORSASI AKREDİTE BORSA OLMA YOLUNDA ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR.

TOBB Akreditasyon Kurul Sekreteri Volkan Tufan ve Türk Loydu temsilcisi Müjgan Çetin Elazığ Ticaret Borsasıının Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine yaptığı Akreditasyon başvurusundan sonra , Elazığ’a gelerek çalışmalarla ilgili incelemelerde bulundular.

TOBB Akreditasyon Kurul Sekreteri Volkan Tufan ve Türk Loydu temsilcisi Müjgan Çetin Elazığ Ticaret Borsasıının Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine yaptığı Akreditasyon başvurusundan sonra , Elazığ’a gelerek Ticaret Borsasının Akredite olma yolunda yerine getirmesi gereken yükümlülükler ve yapacağı çalışmalarla ilgili incelemelerde bulundular.

Çalışma Toplantısı öncesi Elazığ Ticaret Borsası  Mehmet Ali Dumandağ ve Akreditasyon Kurulu üyeleri ve Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Demir ve Ticaret Borsası Meclis üyesi Murat Aydın ile bir araya gelen TOBB (Türkiye odalar ve Borsalar Birliği ) Akreditasyon Kurul Sekreteri Volkan Tufan ve Türk Loydu Temsilcisi Müjgan Çetin yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler vererek, Akredite Borsa olmanın önemine işaret ettiler.

Elazığ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Dumandağ ise yaptığı değerlendirmede , Akreditasyon konusunu son derece önemsediklerini ve başvuru yaptıktan sonra hemen her yaptıkları toplantının gündem maddelerinden birinin Akreditasyon konusu olduğunu ifade ederek, yapacakları çalışmada Akreditasyon Kurul sekreteri Volkan Tufan ve Türk Loydu temsilcisi Müjgan Çetin’e başarılar diledi.

Elazığ Ticaret Borsası Ekim 2014 döneminde yapılacak son denetlemenin ardından yeterli görülmesi halinde Akredite oda ve borsalar arasına girmiş olacak.

SUBSCRIBE TO MAIL LIST

Subscribe to our mailing list to get immediate information about the latest developments.

CONTACT INFORMATION

Tel: 0(424) 238 64 06
Fax: 0(424) 218 49 04
Email: [email protected]

Elazig Commodity Exchange
Çarşı Mahallesi Hacı Hayri Caddesi No 11/P-7 Merkez/Elazığ