BAŞKAN DUMANDAĞ VE YENİ YÖNETİMİ HİSARCIKLIOĞLU'NU MAKAMINDA ZİYARET ETTİ...

 

BAŞKAN DUMANDAĞ VE YENİ EKİBİ HİSARCIKLIOĞLU'NU MAKAMINDA ZİYARET ETTİ...

Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Dumandağ ve Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan beraberlerindeki heyet ile birlikte TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Kabulde, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, yeni dönem çalışmaları için Dumandağ ve Arslan ile beraberindeki heyete başarılar diledi ve hayırlı olsun dileklerini iletti.

"Önümüzdeki 4 sene Elazığ ile ilgili, Türkiye ile ilgili çok ciddi projelerimiz var" Elazığ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Dumandağ da yeni yönetim kurulu ve TOBB delegeleri ile beraber Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret ettiklerini belirterek, “İnşallah hayırlara vesile olacak. Tabi yeni bir çalışma döneminde olacağımız için, Ticaret Odası, Ticaret Borsası olarak çok ciddi projelerimiz var. Bu projelerimizi ileri ki dönemde hep birlikte gerçekleştireceğiz. Yani biz bugüne kadar hedeflediğimiz projelerin hepsini tek tek gerçekleştirmişiz. Bundan sonra önümüzdeki 4 sene Elazığ ile ilgili, Türkiye ile ilgili çok ciddi projelerimiz var. Bunları inşallah kısa zamanda gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nun kendilerine her zaman destek olduğunu ifade eden Dumandağ, “Onunla birlikte inşallah çok güzel işler yapacağımıza inanıyorum” dedi.

 

 

SUBSCRIBE TO MAIL LIST

Subscribe to our mailing list to get immediate information about the latest developments.

CONTACT INFORMATION

Tel: 0(424) 238 64 06
Fax: 0(424) 218 49 04
Email: [email protected]

Elazig Commodity Exchange
Çarşı Mahallesi Hacı Hayri Caddesi No 11/P-7 Merkez/Elazığ