BAŞKAN YANILMAZ VE GÜRGÖZE BORSAMIZI KONGREYE DAVET ETTİ.

BAŞKAN YANILMAZ VE GÜRGÖZE BORSAMIZI KONGREYE DAVET ETTİ.

 

Başkan Gürgöze, “ Bu ilk davetimiz olacak.  Kongremizin tarihi 10 gün kadar önce netleşse de davetimizi ilk kez gerçekleştirdik.  Programa Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımları ile gerçekleştireceğiz. Kongremize çok sayıda  Genel Başkan Yardımcımız, Bakanlarımız ve de birçok Milletvekilimiz ve de çevre illerden İl Başkanları, Belediye Başkanları da katılacaktır.  Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ ve bütün  Borsa Üyelerini  kongremize davet ediyoruz” dedi.

Ziyaretlerinde Başkan Gürgöze’ye, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’da eşlik etti Elazığ Ticaret Borsasında Gürgöze, kendilerini evlerinde hissettiklerini aktardı ve Başkan Mehmet Ali Dumandağ’ı ve üyelerini kongreye davet etti. Başkan Dumandağ ise “Cumhurbaşkanımızın elazığ'a gelmesi bizi çok mutlu etti. Biz hep sizlerin yanındayız ve olmaya da devam edeceğiz” dedi.

Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’da, “Cumhurbaşkanımız Elazığ’dan hep tebessümle ve gönül rahatlığı ile ayrıldı. İnşallah 13 ocak tarihinde de aynı rahatlıkla ayrılacak. Başkalarının Genel Kongre dahi yapamayacakları salonda bizler il kongresi yapacağız. İnanıyorum ki salonun içi de dışı da dolu olacak” diyerek görüşlerini aktardı.

SUBSCRIBE TO MAIL LIST

Subscribe to our mailing list to get immediate information about the latest developments.

CONTACT INFORMATION

Tel: 0(424) 238 64 06
Fax: 0(424) 218 49 04
Email: [email protected]

Elazig Commodity Exchange
Çarşı Mahallesi Hacı Hayri Caddesi No 11/P-7 Merkez/Elazığ