ELAZIĞ ZİRVESİ ANKARA'DA TOPLANDI

ELAZIĞ ZİRVESİ ANKARA'DA TOPLANDI...

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, milletvekilleri Tahir Öztürk, Metin Bulut, Ömer Serdar, Ejder Açıkkapı, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz , İl Başkanı Ramazan Gürgöze, Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Tarım Bakanlığı Organize Sanayi Bölgeleri Genel Koordinatörü Fatih Molla, Tarım Bakanlığı Danışmanı  Mahmut Değirmenci den oluşan heyet Elazığ Besi Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili yapılacak çalışmaları değerlendirmek amacı ile Ankarada bir araya geldiler.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım projenin şehrimiz adına önemine işaret ederek , bu önemli projenin Elazığımıza kazandırılmasını önemsediklerini belirterek katkılarından dolayı milletvekilleri ve bakanlık yetkililerine teşekkür etti.

Bildiğiniz gibi daha önceden şehrimizde yapılması planlanan Besi organize sanayi bölgesi ile ilgili yer tespiti çalışmaları yapılmış ve bu oluşum içerisinde yer alacak müteşebbislere gerekli çağrılar yapılmıştı.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Ankara'da bir araya gelen heyet Elazığ Besi Organize Sanayi Bölgesi nin bir an önce hayata geçirilmesi için olağanüstü toplantıda Ankara'da buluştu.

Şehrimiz milletvekilleri ve yöneticilerinin hazır bulunduğu toplantıda bakanlık yetkililerine projenin elazığ için ne kadar önemli olduğu bir kez daha ifade edildi.

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ ise toplantı ile ilgili yaptığı değerlendirme de  şunları söyledi:

Bildiğiniz gibi Sayın Valimizin önderliğinde Elazığa'a kazandırmayı planladığımız Elazığ Besi Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili yer tespiti çalışmalarımızı tamamlamıştık. Ankara'da bir arada olmamızı bir fırsata dönüştürerek bakanlık yetkililerimizin de bizlerle beraber katıldıkları bu toplantıyı organize ettik.

Öncelikle sayın valimize çok değerli milletvekillerimize belediye başkanımıza il başkanımıza ve bakanlığımızın yetkililerine Elazığ için son derece önemli bu çalışmamızda bizlere verdikleri desteklerden dolayı şahsım ve yönetim kurulumuz adına çok teşekkür ediyorum.

Bugün bu projenin Elazığ da hayata geçirilmesi ile ilgili önemli görüşmelerimiz oldu, besi organize sanayi bölgesinin sadece şehrimiz değil civar iller içinde önem arzettiğinin altını bir kere daha çizmek istiyor ve değerli katkılarından dolayı Sayın Valimize Milletvekillerimize Belediye Başkanımıza İl başkanımıza ve bakanlık yetkililerine bir kez daha teşekkür ediyorum, dedi.

SUBSCRIBE TO MAIL LIST

Subscribe to our mailing list to get immediate information about the latest developments.

CONTACT INFORMATION

Tel: 0(424) 238 64 06
Fax: 0(424) 218 49 04
Email: [email protected]

Elazig Commodity Exchange
Çarşı Mahallesi Hacı Hayri Caddesi No 11/P-7 Merkez/Elazığ