ELAZIĞ TANITIM GÜNLERİ'NDEKİ YERİMİZİ ALDIK...

ELAZIĞ TANITIM GÜNLERİNDEKİ YERİMİZİ ALDIK...

Ankara'da düzenlenen ve geçtiğimiz gün açılışı gerçekleştirilen Elazığ Tanıtım Günleri'nde en fazla ilgi gören stantlardan biride Elazığ Ticaret Borsası standı oldu. Elazığ Ticaret Borsası standının bugün ağır konukları vardı, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ve TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu Elazığ Ticaret Borsasının Elazığ Tanıtım Günlerindeki standını ziyaret ederek bir süre Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Ticaret Borsası Personeli ile sohbet ettiler.

 

Tanıtım günleri alanına gelişlerinde Bakan Tüfenkci ve TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'nu Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım,Milletvekilleri Ejder Açıkkapı, Tahir Öztürk, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Elazığ Ticaret Odası Başkanı İdris Alan ve Elazığ  Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ karşıladılar.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci Ticaret Borsası standını ziyaretinde yaptığı değerlendirme de ; şehirlerimizin tanıtımı açısından bu ve benzeri faaliyetleri son derece önemsiyoruz, tanıtım günleri vesilesi ile Elazığ'ımızın Ankaralılarla buluşması ve kaynaşması bizleri de son derece mutlu etmiştir, dedi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ise yaptığı değerlendirme de; Ankara'da düzenlenen tanıtım günleri aracılığı ile vatandaşlarımız Elazığ'da neler olup bittiğinden haberdar oluyor, ticari anlamda burada güzel iş birliktelikleri ve kaynaşmalar oluyor, ülke olarak şehirlerimizin sanayi anlamında lokomotif sektörleri yaptıkları çalışmaları ve ürünlerini sergiliyor ve kendilerini ifade etme şansı buluyorlar bu çok önemli ve değerlidir, Gakgoşlar yine kendilerine yakışır bir organizasyonda bir araya gelmişler, Borsamız, Odamız burada emeği geçen herkesi tebrik ediyorum dedi.

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ ise sayın Bakanımız ve kıymetli Başkanımızın tanıtım günlerimizi ve Borsamızın standını ziyaretleri bizleri son derece mutlu etmiştir kendilerine teşekkür ediyorum diyerek,Gümrük Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ve Türkiye Odalarve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'na ziyaret anısına hediyelerini takdim etti.

SUBSCRIBE TO MAIL LIST

Subscribe to our mailing list to get immediate information about the latest developments.

CONTACT INFORMATION

Tel: 0(424) 238 64 06
Fax: 0(424) 218 49 04
Email: [email protected]

Elazig Commodity Exchange
Çarşı Mahallesi Hacı Hayri Caddesi No 11/P-7 Merkez/Elazığ