BAŞKAN DUMANDAĞ KARAKOÇAN'DA BORSA ÜYELERİNİ ZİYARET ETTİ.

BAŞKAN DUMANDAĞ KARAKOÇAN'DA BORSA ÜYELERİNİ ZİYARET ETTİ.

 

Elazığ Ticaret borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde faaliyetlerini sürdüren Ticaret Borsası üyelerini ziyaret ederek esnafın sorunlarını dinledi ve Ticaret Borsası olarak yapabilecekleri çalışmaları anlattı. 

Başkan Dumandağ Karakoçan'da yaptığı değerlendirme de üyelerimizin iş yerlerini ziyaret ederek hem kendi çalışmalarını dinlemek hemde Ticaret borsası olarak bizim yaptığımız çalışmalarla ilgili bilgi vermek amacı ile bugün Karakoçan dayız, bildiğiniz gibi kısa süre önce ilimizin Karakoçan ilçesinde bulunan üyelerimize hizmet vermesi için ilçe temsilciliğimizi Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Gümrük Ticaret Bakanımız Sayın Bülent Tüfenkçi'nin katılımı ile gerçekleştirmiştik. Artık Karakoçanlı hemşehrilerimiz Elazığ'a gelerek yaptıkları borsamız ile ilgili işlemlerini kendi ilçelerinde ilçe temsilcilik büromuza gelerek rahatlıkla yapabilmekteler, bu durum bizleri son derece mutlu etmektedir.

Bugün de Karakoçan'a gelerek kendileri ile bir arada olma fırsatı bulduk, sıcak karşılamalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum, dedi.

Karakoçan ilçesi esnafları ise Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ'a ilçeye kazandırdığı Ticaret Borsası temsilcilik bürosu için teşekkür ederek, bizler önceden borsa ile ilgili iş ve işlemlerimiz için işyerlerimizi kapatarak Elazığ'a Ticaret Borsasına gidiyorduk, ama şimdi ilçemizde kapımızın önünde işlemlerimizi Borsamızın temsilcilik bürosuna giderek çok rahat bir şekilde yapabiliyoruz kendisine bu önemli çalışmadan dolayı teşekkür ediyoruz dediler.

SUBSCRIBE TO MAIL LIST

Subscribe to our mailing list to get immediate information about the latest developments.

CONTACT INFORMATION

Tel: 0(424) 238 64 06
Fax: 0(424) 218 49 04
Email: [email protected]

Elazig Commodity Exchange
Çarşı Mahallesi Hacı Hayri Caddesi No 11/P-7 Merkez/Elazığ