BAŞKAN DUMANDAĞ’DAN MİLLİ EĞİTİM İL MÜDÜRÜNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ.

BAŞKAN DUMANDAĞ’DAN MİLLİ EĞİTİM İL MÜDÜRÜNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ.

 

 

              Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ ve Elazığ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyeleri Feyzi GÜRTÜRK’ü makamında ziyaret ettiler. İl milli eğitim müdürü yardımcısı iken il Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Feyzi GÜRTÜRK’e yeni görevinde başarılar dilediler.

      Ziyaretler kapsamında Elazığ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu üyelerinin Milli Eğitim Müdürü GÜRTÜRK´ü ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek;

"Geleceğimizin çok iyi eğitilmiş yeni nesiller tarafından şekillendirileceğini bilen bir yönetici olarak, ilimizdeki gençlere ve öğrencilerimize en iyi ve en güzel imkânları sunarak; öğrencilerimizi sağduyulu, millî ve manevî değerlerine bağlı, milletini ve ülkesini seven bireyler olarak yetiştirmek için çalışmalarımız bundan sonra da devam edecektir.  

             Bir eğitim yöneticisi olarak yapacağımız çalışmalarda başta Sayın Valimiz olmak üzere, eğitim yöneticilerimiz, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, ilimizde bulunan sivil toplum kuruluşları ve kamuoyunu aydınlatma görevini üstlenen basın yayın kuruluşlarımızla da yakın bir işbirliği içerisinde bulunarak bütün kesimlerin fikirlerinden yararlanacağız.

            Bu anlamda Sivil Toplum Kuruluşlarımızın fikirleri bizim için oldukça değerlidir. Ben ziyaretlerinden dolayı Elazığ Ticaret Borsasının tüm yöneticilerine bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.

 

 

Başkan Mehmet Ali Dumandağ; Elazığ eski il milli eğitim müdürü iken  Bakanlık Müşavirliğine atanan Ahmet BAĞLITAŞ’a Bugüne kadar yaptığı çalışmalardan dolayı kendisine teşekkür ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum dedi. Yeni Elazığ il milli eğitim müdürü Feyzi GÜRTÜRK’e yeni görevinde başarılar dilerim dedi.

SUBSCRIBE TO MAIL LIST

Subscribe to our mailing list to get immediate information about the latest developments.

CONTACT INFORMATION

Tel: 0(424) 238 64 06
Fax: 0(424) 218 49 04
Email: [email protected]

Elazig Commodity Exchange
Çarşı Mahallesi Hacı Hayri Caddesi No 11/P-7 Merkez/Elazığ