BORSAMIZ TOBB DOĞU ANADOLU BÖLGE TOPLANTISINA KATILDI

BORSAMIZ TOBB DOĞU ANADOLU BÖLGE TOPLANTISINA KATILDI

 

Doğu Anadolu Bölge Toplantısı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nde (TOBB) TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirildi.Toplantıyı Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ,Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Uymaz ve Genel Sekreter Murat Çiçek katıldılar.

 

Özellikle son 6 ayda gerçekleştirilen faaliyetlere ilişkin bilgilendirmelerde bulunulan toplantıda TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, oda ve borsaların üyeleri için yapılan çalışmaların iyi anlatılması gerektiğinin üzerinde durdu.

 

Toplantıda ekonomideki gelişmelere ilişkin geniş bir sunum yapılırken, Hisarcıklıoğlu son dönemde özel sektör için neler istediklerine, nelerin hayata geçtiğine ve değiştiğine dair bilgilendirmede bulundu. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, 6 ayda 1 milyon 200 bin istihdam rakamına ulaştıklarının altını çizdi.

 

Büyüme rakamlarının sevindirici olduğuna işaret eden TOBB Başkanı, yıl sonuna kadar da bu yüksek büyümenin devam edeceğine inandıklarını bildirdi. Hisarcıklıoğlu, yatırımları artırmaların gerektiğini de sözlerine ekledi. Toplantıda ayrıca meclis üyeleri arasında yapılan anket sonuçları değerlendirildi.

 

Toplantının ardından bir değerlendirme yapan Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, bölgemiz ve ülke ekonomisinin detaylarının konuşulduğu toplantının  son derece verimli geçtiğini belirterek, önümüzdeki süreçte atılacak adımlar ve hayata geçirilecek çalışmalara dair önemli görüşmelerimiz oldu sayın Başkanımız Rıfat Hisarcıklıoğlu ve TOBB yönetimine bir kere daha teşekkür ediyorum dedi.

 

SUBSCRIBE TO MAIL LIST

Subscribe to our mailing list to get immediate information about the latest developments.

CONTACT INFORMATION

Tel: 0(424) 238 64 06
Fax: 0(424) 218 49 04
Email: [email protected]

Elazig Commodity Exchange
Çarşı Mahallesi Hacı Hayri Caddesi No 11/P-7 Merkez/Elazığ