KREDİ GARANTİ FONU GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞ TİCARET BORSASIN'DA

Kredi Garanti Fonu Genel Müdürü İsmet Gergerli ve beraberindeki heyet ve Elazığ Millet Vekili Ömer Serdar Elazığ Ticaret Borsasını ziyarette bulundular.

Kredi Garanti Fonu Genel Müdürü İsmet Gergerli ve beraberindeki heyet ve Elazığ Millet Vekili Ömer Serdar Elazığ Ticaret Borsasını ziyarette bulundular.

Kredi Garanti Fonu Genel Müdürü İsmet Gergerli; KGF olarak varlık nedenimiz, işletmelerimizi finansmana kavuşturmak ve Türkiye'nin büyümesine ve kalkınmasına katkı sağlamaktır. Temel faydamız KOBİ'lerin kefalet ferdine derman olmak dedi. Elazığ'a gelme sebebimiz 40. şubemizi açıyor olmamızdır. Başkan Mehmet Ali Dumandağ'ı açılışa davet eden Gergerli, Bizi misafir eden Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ ve Yönetim Kurulu Üyelilerine çok teşekkür ederim dedi.

Başkan Mehmet Ali Dumandağ KGF nin Elazığda şube açması hem üyelerimiz için hemde Elazığ'daki  bütün esnaflar için büyük bir fırsat, böyle bir fırsatı Elazığ esnafına sondukları için öncelikle KGF Başkanı Faik Yavuz ve Yönetim Kuruluna teşekkür ediyorum dedi. Bizi ziyarete gelen KGF Genel Müdürü İsmet Gergerli 'ye ayrıca teşekkür ederim. 

Kredi Garanti Fonu Elazığ Şubesi; Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Elazığ Milletvekili Ömer Serdar, Kredi Garanti Fonu Genel Müdürü İsmet Gergerli, Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ ve Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan ile Elazığ iş ve siyaset dünyasının önemli isimlerinin katılımıyla Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası binasında hizmete açıldı.​ 

 

SUBSCRIBE TO MAIL LIST

Subscribe to our mailing list to get immediate information about the latest developments.

CONTACT INFORMATION

Tel: 0(424) 238 64 06
Fax: 0(424) 218 49 04
Email: [email protected]

Elazig Commodity Exchange
Çarşı Mahallesi Hacı Hayri Caddesi No 11/P-7 Merkez/Elazığ