İSTANBULLU İŞ ADAMLARININ BORSAMIZA ZİYARETİ

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz Öncülüğünde İstanbul'daki Elazığlı iş adamları borsamıza ziyarette bulundular.

 İSTANBULLU İŞ ADAMLARININ BORSAMIZA ZİYARETİ

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz Öncülüğünde İstanbul'daki Elazığlı iş adamları borsamıza ziyarette bulundular. Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde 23 ili kapsayan ve içerisinde Elazığ’ında yer aldığı ‘Cazibe Merkezleri Elazığ'ı yatırım için daha müsait bir konuma getirdi.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz; Cazibe Merkezleri Programı’nın Elazığ için büyük bir fırsat olduğunu ifade ederek bu fırsattan Elazığ’ın faydalanması için bakanlıklar düzeyinde yapılan toplantılarda, milletvekillerinin, valinin ve belediye başkanı olarak kendisinin Elazığ’ın tekliflerini, önerilerini oraya götürdüklerini söyledi.  

Elazığ Ticaret Borsası Başkanımız Mehmet Ali Dumandağ Elazığ'ın Cazibe merkezlerine dahil edilmesi Elazığ ekonomisine çok büyük katkıda bulunacağından eminim Öncelikle Bu Programa Elazığ'ın  Dahil edilmesi bizi çok memnun etti. Öncelikle Belediye Başkanı Mücahit Yanılmazın yoğun çabalarından dolayı kendisine teşekkür ediyorum dedi. 

Başkanımız Dumandağ İstanbul dan gelen iş adamlarına bu fırsattan en iyi şekilde yararlanmaları ve Elazığ'ın yatırım yapmaya en müsait illerin başında geldiğini söyledi. 

SUBSCRIBE TO MAIL LIST

Subscribe to our mailing list to get immediate information about the latest developments.

CONTACT INFORMATION

Tel: 0(424) 238 64 06
Fax: 0(424) 218 49 04
Email: [email protected]

Elazig Commodity Exchange
Çarşı Mahallesi Hacı Hayri Caddesi No 11/P-7 Merkez/Elazığ