BAŞKAN YANILMAZ STK’LAR İLE İSTİŞARE TOPLANTILARINI SÜRDÜRÜYOR

Elazığ belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz bir süre önce başlattığı Sivil Toplum Kuruluşları ile istişare toplantılarından birini de Elazığ Ticaret Borsasının ev sahipliğinde gerçekleştirdi.

Elazığ belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz bir süre önce başlattığı Sivil Toplum Kuruluşları ile istişare toplantılarından birini de Elazığ Ticaret Borsasının ev sahipliğinde gerçekleştirdi.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz toplantının açılışında yaptığı konuşmada şehri yönetmeye talip oldukları dönemde istişareye ve ortak akıl paydasında birleşmeye her zaman önem vereceklerini hatırlatarak başladığı konuşmasında , şehri hep birlikte idare etme düsturu ile hareket ettklerini ve bu toplantıları son derece önemsediklerini söyledi.

Toplantıya Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Yönetim kurulu üyeleri ve Meclis üyeleri, Memur-Sen İl Başkanı Murat ergen, STK platformu dönem Sözcüsü Prof Dr. Mehmet Şekerci, Tüm İşçi Emeklileri derneği Başkanı Mehmet Kayabaş ve çok sayıda Stk temsilcisi katıldı.

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ toplantı sonrası yaptığı değerlendirme de ;

Öncelikle Sayın başkanımız Mücahit Yanılmaz’a böylesine önemli toplantıları gerçekleştirdiği için teşekkür ediyoruz, istişare kesinlikle önemlidir ve şehrin idaresi anlamında çok önemli bir klavuz olacaktır, bugünkü toplantıya da Elazığ Ticaret Borsası olarak bizler ev sahipliği yaptık bunun için de son derece mutluyuz, sayın başkanımıza ve değerli tüm katılımcılara teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum dedi.

SUBSCRIBE TO MAIL LIST

Subscribe to our mailing list to get immediate information about the latest developments.

CONTACT INFORMATION

Tel: 0(424) 238 64 06
Fax: 0(424) 218 49 04
Email: [email protected]

Elazig Commodity Exchange
Çarşı Mahallesi Hacı Hayri Caddesi No 11/P-7 Merkez/Elazığ