ALBAY SEFER RESULOĞLU'NDAN BORSAMIZA VEDA ZİYARETİ

Elazığ İl Jandarma Alay Komutanı Albay Sefer Resuloğlu, Ankara’ya tayin oldu.Albay Resuloğlu veda ziyaretleri çerçevesinde Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ’ı ziyaret etti.

Elazığ İl Jandarma Alay Komutanı Albay Sefer Resuloğlu,  Ankara’ya tayin oldu.Albay Resuloğlu veda ziyaretleri çerçevesinde Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ’ı ziyaret etti.

Ziyarette bir değerlendirme yapan Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ; Sayın Jandarma Alay Komutanımız Sefer Resuloğlu Beyefendinin şehrimizden ayrılacak olması bizleri üzmüştür, zira Elazığ’da görev yaptığı süre içerisinde şehrimiz insanı ile hep iyi ilişkiler içerisinde olarak son derece verimli bir çalışma süresi geçirmişlerdir, Elazığ’ımızda yaptıkları başarılı çalışmalardan dolayı şahsım ve yönetim kurulumuz adına kendisine şükranlarımızı sunuyor ve bundan sonraki görevlerinde kendisine başarılar diliyorum dedi.

Veda ziyaretinde Elazığ Ticaret Borsası Başkan Vekili Mustafa Uymaz ve Yönetim Kurulu Üyesi Recep Polatcan’da hazır bulundular.

İl Jandarma Alay Komutanı Albay Sefer Resuloğlu ise görev yaptığı süre içerisinde uyumlu çalışmaları ve kendilerine gösterdikleri yakın ilgiden dolayı Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti.

Ziyarette daha sonra Başkan Dumandağ , Elazığ’da yaptığı başarılı çalışmalar anısına İl Jandarma Alay Komutanı Albay Sefer Resuloğlu’na bir teşekkür plaketi takdim etti.

SUBSCRIBE TO MAIL LIST

Subscribe to our mailing list to get immediate information about the latest developments.

CONTACT INFORMATION

Tel: 0(424) 238 64 06
Fax: 0(424) 218 49 04
Email: [email protected]

Elazig Commodity Exchange
Çarşı Mahallesi Hacı Hayri Caddesi No 11/P-7 Merkez/Elazığ