KUTLU DOĞUM HAFTASI ETKİNLİKLERİ BORSAMIZDA START ALDI.

Elazığ Valiliği himayelerinde Elazığ Müftülüğünün organizasyonu ve Elazığ Ticaret Borsasının ev sahipliğinde gerçekleşen programla Elazığ’da kutlu doğum haftası etkinliklerinin startı verildi.

Elazığ Valiliği himayelerinde Elazığ Müftülüğünün organizasyonu ve Elazığ Ticaret Borsasının ev sahipliğinde gerçekleşen programla Elazığ’da kutlu doğum haftası etkinliklerinin startı verildi.

 

Elazığ Ticaret Borsası İş Merkezi İç avlusunda düzenlenen programa Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof Dr Kutbettin Demirdağ, Vali Yardımcıları Mesut Gençtürk, Zekeriya Göker, Emniyet Müdürü ihat İşlek, Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Nurettin Önsoy,Elazığ Defterdarı Erdoğan Yıldıraner, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan,Esnaf Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Cemil Erdem , İşadamı Av.İbrahim Gök, Belediye Meclis Üyesi Yusuf Dumandağ ve çok sayıda vatandaş katıldı .

Elazığ Ticaret borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ programın açılışında yaptığı konuşmada bu kutlu haftanın başlangıcının Borsamızdan yapılması bizleri son derece mutlu etmiştir, Sayın Valimiz başta olmak üzere davetimize icabet eden tüm misafirlerimize hoş geldiniz diyor bu haftanın anlam ve önemine yakışır bir şekilde idrak edilmesini temenni ediyorum dedi.

Başkan Dumandağ’ın konuşmasının ardından protokol mensupları vatandaşlara kutlu doğum pilavı ikram ettiler.

Yemekten önce Elazığ Müftüsü Peyami Güngör günün anlamına binaen bir dua okudu , okunan duadansonra hep birlikte Kutlu doğum pilavı yenildi.

Elazığ Ticaret Borsası ayrıca programa iştirak eden davetliler ve vatandaşlara Peygamber Efendimizin hayatını anlatan bir kitap hediye etti.

Elazığ Ticaret Borsasında düzenlenen Kutlu Doğum Haftası etkinliği öncesinde Elazığ Müftüsü Peyami Güngör katkılarından dolayı Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ’a  gül ve kitap hediye etti.

SUBSCRIBE TO MAIL LIST

Subscribe to our mailing list to get immediate information about the latest developments.

CONTACT INFORMATION

Tel: 0(424) 238 64 06
Fax: 0(424) 218 49 04
Email: [email protected]

Elazig Commodity Exchange
Çarşı Mahallesi Hacı Hayri Caddesi No 11/P-7 Merkez/Elazığ