VALİ ZORLUOĞLU BAŞKAN DUMANDAĞ’I ZİYARET ETTİ.

Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu iadei ziyaretler çerçevesinde ziyaretlerine Elazığ Ticaret Borsasından başladı

Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu iadei ziyaretler çerçevesinde ziyaretlerine Elazığ Ticaret Borsasından başladı.Vali Zorluğlunun Elazığ Ticaret Borsasını ziyaretinde Meclis Başkanı Abdulkerim Sis, Başkan Vekili Mustafa Uymaz ,Yönetim Kurulu Üyeleri  İsmet Bay ve Mustafa Demir ile Genel Sekreter Murat Çiçek’te hazır bulundular.

Vali Murat Zorluoğlu’nun Ticaret Borsasını ziyaretinde bir değerlendirme yapan Başkan Mehmet Ali Dumandağ, Sayın Valimizin iadei ziyarette bulunması bizleri son derece mutlu etmiştir, bizler Elazığ Ticaret Borsası yönetimi olarak kendileri ile sürekli istişare içerisinde olacağız ve şehrimiz adına yapılacak her çalışmada kendilerinin yanında olacağız, sayın Valimize tekrar hoş geldiniz diyor, teşekkür ediyorum, dedi.

Başkan Dumandağ daha sonra Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu’na Elazığ Ticaret Borsasının yürüttüğü çalışmalar ve projelerine dair bir brifing verdi.

Başkan Mehmet Ali Dumandağ’ın sunumunu dikkatle dinleyen Vali Zorluoğlu da ziyarette yaptığı değerlendirme de şu ifadelere yer verdi.

Sayın Başkanımız ve yönetimini öncelikle tebrik ediyor ve teşekkür ediyorum, Borsamızla ilgili geldiğimiz günden beri hep olumlu pozitif bilgiler aldık, yine Sayın Dumandağ’ın  anlattığı çalışmalar ve üzerinde çalıştığı projeler gerçekten çok önemli ve değerli , biz valilik olarak yapacağınız çalışmalara destek olacak ve Elazığ’ımıza katkı anlamında sizlerle birlikte olacak ve bundan sonraki süreçte inşallah daha sık görüşeceğiz.

Bugün sayın Başkanımız Mehmet Ali Dumandağ ve değerli Yönetim Kuruluna hem bir iade-i ziyarette bulunalım hem de Başkanımız bir umre ziyareti gerçekleştirdi onu hayırlı edelim istedik, sıcak karşılamalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyor çalışmaların da başarılar diliyorum dedi.

SUBSCRIBE TO MAIL LIST

Subscribe to our mailing list to get immediate information about the latest developments.

CONTACT INFORMATION

Tel: 0(424) 238 64 06
Fax: 0(424) 218 49 04
Email: [email protected]

Elazig Commodity Exchange
Çarşı Mahallesi Hacı Hayri Caddesi No 11/P-7 Merkez/Elazığ