DUMANDAĞ ERDEM VE HACIOĞULLARI'NI ZİYARET ETTİ.

Elazığ Ticaret borsası yönetimi, Ziraat Odası Başkanı İbrahim Hacıoğulları ve Mhp İl Başkanı Abdulvahap Erdem’i ziyaret etti.

Elazığ Ticaret borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ beraberinde başkan vekili Mustafa Uymaz, Başkan yardımcısı Mustafa Demir Yönetim Kurulu üyeleri İsmet Bay , Recep Polatcan ve Genel Sekreter Murat Çiçek ile birlikte Ziraat Odası Başkanı İbrahim Hacıoğulları ve Mhp İl Başkanı Abdulvahap Erdem’i ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen  kongre sonrası  Elazığ Ziraat Odası Başkanlığına yeniden seçilen İbrahim Hacıoğulları’na hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Dumandağ, Ticaret Borsası ve Ziraat Odasının vatandaşımıza hizmet anlamında çoğu zaman aynı doğrultuda hizmet veren kurumlar olduğunu belirterek, çalışmalarımız aynı doğrultuda ve karşılıklı işbirliği içerisinde devam edecektir, Sayın İbrahim Hacıoğulları ve yönetimini tebrik ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.

Elazığ Ziraat Odası Başkanı İbrahim Hacıoğulları ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Dumandağ ve ekibine teşekkür etti.

Daha sonra Mhp İl teşkilatına geçen Başkan Dumandağ ve beraberindekiler , olağan genel kurul sonrası il Başkanlığı görevine seçilen Mhp İl Başkanı Abdulvahap Erdem’i tebrik ederek çalışmalarında başarılar dilediler, Ticaret borsası olarak tüm siyasi partilere aynı mesafede olduklarını belirten Başkan Dumandağ, Elazığ’da siyaset alanında çalışan herkesin önemli bir görev üstlendiğini belirterek genel seçimler öncesi kolaylıklar diledi.

Mhp İl Başkanı Abdulvahap Erdem ise yaptığı değerlendirmede Elazığ ticaret Borsası nın yürüttüğü çalışmaları takip ediyoruz ve sayın Başkanımız Mehmet Ali Dumandağ ve yönetimine teşekkür ediyorum, bizler Mhp camiası olarak siyasi arenada çalışmalarımızı yaparken toplumun her kesimi ve özellikle sivil toplum kuruluşlarımız oda ve borsamızla istişare içerisinde olacağız, bu nazik ziyaretten dolayı çok teşekkür ediyorum dedi.

SUBSCRIBE TO MAIL LIST

Subscribe to our mailing list to get immediate information about the latest developments.

CONTACT INFORMATION

Tel: 0(424) 238 64 06
Fax: 0(424) 218 49 04
Email: [email protected]

Elazig Commodity Exchange
Çarşı Mahallesi Hacı Hayri Caddesi No 11/P-7 Merkez/Elazığ