DUMANDAĞ; ÇELİK, ERDEM VE TOP'U ZİYARET ETTİ.

Fikret Çelik,Cemil Erdem ve Cebrail Top’u ziyaret eden Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ , güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçilen oda başkanlarına bundan sonraki görevlerinde başarılar diledi.

 

Bir süre önce gerçekleştirilen seçimler sonrası güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçilen Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Fikret Çelik, Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Cemil Erdem ve Bakkallar Tekel Bayileri Oda Başkanı Cebrail Top’u ziyaret eden Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ , güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçilen oda başkanlarına bundan sonraki görevlerinde başarılar diledi.

Esnaf Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Cemil Erdem ziyartte yaptığı konuşmada Başkan Dumandağ ve ekibinin ziyaretinden son derece mutlu olduklarını belirterek, Elazığdaki sivil toplum kuruluşlarının Elazığ’ın Menfaatleri doğrultusunda birlik ve beraberlik içersinde hareket etmelerinin önemine dikkat çekerek, nazik ziyaretlerinden dolayı Başkan Dumandağ ve yönetimine teşekkür etti.

Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanlığına bir süre önce yeniden seçilerek güven tazeleyen Başkan Fikret Çelik’te yaptığı değerlendirmede şu ifadelere yer verdi.

Sayın Başkanımız Mehmet Ali Dumandağ ’ın ve yönetiminin bizleri ziyareti bize güç vermiştir, 1983 yılından beridir, Elazığ’da esnafımıza her kesimden insanımıza ayrım yapmaksızın hizmet vermenin onurunu yaşıyoruz, bundan sonraki süreçte de çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Ziyaretlerinden dolayı sayın Borsa Başkanımız Mehli Dumandağ ve yönetimine teşekkür ediyorum dedi.

Bakkallar ve Bayiler Oda Başkanı Cebrail Top’ta Elazığ Ticaret Borsası heyetinin ziyaretinde yaptığı değerlendirmede şu ifadelere yer verdi.

Her geçen gün daha da zor şartlar altında vatandaşa hizmet vermenin  gayerti  içerisinde olan bakkal ve bayilerin büyük teveccühü ile yeniden göreve gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de esnafımız ve bayilerimiz için sürdürdüğümüz çalışmalarımıza devam edeceğiz, bugün bizlere hayırlı olsun ziyaretinde bulunan sayın Başkan Mehmet Ali  Dumandağ ve yönetimine teşekkür ediyorum dedi.

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ’da yaptığı değerlendirmede, geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurulları sonrası güven tazeleyerek yeniden başkanlığa getirilen Sayın Fikret Çelik, Sayın Cemil erdem ve Sayın Cebrail Top’u tebrik ediyor bundan sonra yapacakları çalışmalarda, şehrimiz adına atılacak her adımda yanlarında olacağımızı belirtiyor ve yeni dönemde kendilerine başarılar diliyorum dedi.

SUBSCRIBE TO MAIL LIST

Subscribe to our mailing list to get immediate information about the latest developments.

CONTACT INFORMATION

Tel: 0(424) 238 64 06
Fax: 0(424) 218 49 04
Email: [email protected]

Elazig Commodity Exchange
Çarşı Mahallesi Hacı Hayri Caddesi No 11/P-7 Merkez/Elazığ