DUMANDAĞ; AKREDİTASYON ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR.

Elazığ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, düzenlenen bu toplantıda akredite olmanın ne kadar elzem olduğunu bir kez daha gözlemleme imkanı bulduklarını söyledi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) bünyesinde sürdürülen oda ve borsaların akreditasyon çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, hedeflerinin 365 oda ve borsanın tamamının akreditasyonlarını tamamlamaları ve 5 yıldızlı oda/borsa konumuna yükselmeleri olduğunu vurguladı.

Toplantıya Elazığ Ticaret Borsasını temsilen Başkan Mehmet Ali Dumandağ,Meclis Başkanı Abdulkerim Sis, yönetim kurulu üyeleri,  Mustafa Demir, İsmet Bay, Genel Sekreter Murat Çiçek  ve Borsa personeliden Serdar Yüksel katıldı.

 

. Akredite olan ve akreditasyon süreci devam eden toplam 221 Oda/Borsanın Meclis ve Yönetim Kurulu Başkan ve Üyeleri ile Genel Sekreter ve personelinin katıldığı törenin açılışında konuşan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, göreve geldikleri günden itibaren ‘takip eden’ değil, ‘yönlendiren’, ‘yol açan’ olmayı amaçladıklarını belirterek, akreditasyon sisteminin hizmet kalitesinin standardizasyonu açısından büyük önem taşıdığına işaret etti.

 

Hisarcıklıoğlu, akredite olan oda/borsaların, 5 yıldızlı oda/borsa sayılacağını bildirirken, “Bu belge, Londra’da, Paris’te, Berlin’de oda/borsa üyeleri hangi hizmeti alıyorsa, bizim odamızda da üyelerimizin aynı kalitede hizmet alacağının garantisidir. 221oda/borsamız belgesini aldığında. Oda borsalarımızın yüzde 60’ı akredite olmuş hale gelecek” dedi.

 

 

Oda ve borsalar yol açan, yol gösteren hale geldi

 

TOBB’un ve oda/borsaların faaliyetleri hakkında bilgi veren Hisarcıklıoğlu, oda ve borsaların üyeleri için yol açan, yol gösteren kurumlar haline geldiğini dile getirdi. Artık bilgi ihraç eder durumda olduklarını ifade eden TOBB Başkanı, 57 İslam ülkesinin genel sekreterlerine eğitim verdiklerini kaydetti. 

 

Dumandağ; Akreditasyonu üyelerimiz ve şehrimiz ve Borsamız adına önemsiyoruz.

 

Ankara’da gerçekleştirilen akreditasyon toplantısı ile ilgili bir değerlendirme yapan Elazığ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, ikiz kulelerde tam gün boyunca devam eden toplantının son derece faydalı geçtiğini, düzenlenen bu toplantıda akredite olmanın ne kadar elzem olduğunu bir kez daha gözlemleme imkanı bulduklarını belirterek şunları söyledi.

Borsamızın akredite olması için gerekli müracaatları daha önceden yapmıştık, 9.dönem akredite olacak oda ve borsalarla birlikte bu önemli çalışmamızı güzel bir puanlamayla kısa süre içerisinde tamamlayacağız,Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’nun da ifade ettiği gibi oda ve borsalar artık yol açan ve yol gösteren bir duruma gelmiştir, üyelerimize ve şehrimiz insanına daha kaliteli hizmet vermek adına bizim için bir gereklilik olan akreditasyon çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor, ben bu vesile ile bizlere her zaman destek olan, geniş ufku ve vizyonu ile varlığını hep hissettiğimiz Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’na bir kez daha teşekkür ediyorum dedi.

 



SUBSCRIBE TO MAIL LIST

Subscribe to our mailing list to get immediate information about the latest developments.

CONTACT INFORMATION

Tel: 0(424) 238 64 06
Fax: 0(424) 218 49 04
Email: [email protected]

Elazig Commodity Exchange
Çarşı Mahallesi Hacı Hayri Caddesi No 11/P-7 Merkez/Elazığ